Kategori Nyheter

Da var det heite meg helg!

pink_floyd_dark_side_of_the_moon13

Det er Fredag og du skal ut og male byen. Hvordan skal du få i gang vorset? MAS hjelper deg, men damene og mannfolka må du sjekke opp selv!

Les mer her

Hip-Hop Historie – Del II

biletehiphop

Sondre Haram fortsetter sin ferd ned i Hip-Hopen. Denne gangen er det Notorious B.I.G sin tur under lupen. Følg med!

Les mer her

Et Innblikk i Musikkbransjen

Sanni

Christian Sanni er en gutt som droppet ut av videregående for å jakte drømmen. Nemlig å jobbe i musikkbransjen. Han arrangerte på eget initiativ en musikkfestival i hjembyen Notodden – noe som skapte stor blest. Det ble Sannis´ første steg mot drømmejobben. Vi i MAS intervjuet denne svært så travle fyren over nett, mens han hadde hendene fulle med andre oppgaver. Her har du resultatet.

Hei...

Les mer her

Intervju med Kristoffer Eidsnes

Eidsnes

Kristoffer Eidsnes er bookingansvarlig og artistkontakt på Studenthuset Rokken og X2 Festivalen. I forhold til mange andre studenthus, har Rokken flere konserter i semesteret, og det av god kvalitet. Vi hadde et par spørsmål til Eidsnes, får å få et innblikk i hva som foregår bak kulissene under en konsert.

Les mer her

Ti sanger du IKKE fyrer opp i senga!

download

Researcher og Journalist Jarand Groven har satt alle kluter til og hjelper DEG med å velge musikk til sweet sweet lovemaking!

Les mer her

Aesop Rock

the_knife_aesop_rock

Bli med Journalist og Hip-Hop fanatiker Sondre Haram ned i dypet. Dypet er Ian Matthias Bavitz A.K.A Aesop Rock. Det blir intimt og koselig

Les mer her

Roskilde Roskilde!

roskilde09

Det krever mot og styrke og reise på roskilde. Vår Femme Fatale “Madde” Nyberg forlot kjerring og unger for å rocke løs på Roskilde!

”Hadde du e...

Les mer her

Topp 10 daude rappere

MI0001430150

Her er Sondre Haram sin liste av top ti rappere som er døde. Han har basert rankingen på or fresh de var mens de var i live, deres tilskudd til Hip-Hop. Og visst de var i live, ville musikken deres være noe bra?

Les mer her

Draumebandet Del II

Draumeband

Sterke Styrk fortsetter jakten på draumebandet med barndomshelter. Les mer her!

Les mer her

Draumebandet del I

Draumeband

Det er aldri lett å sette sammen et drømmeband. Du har tre til syv valg sånn ish. I utgangspunktet er det umulig, men jeg skal gjøre det. Grunnlaget til valgene gjøres på mine helt egne subjektive meninger. Hvis du leser denne teksten så er det viktig at du tar alt med en klype salt, og det er viktig at du vet at du kan være uenig.

Les mer her