Kategori Artikler

Et Innblikk i Musikkbransjen

Sanni

Christian Sanni er en gutt som droppet ut av videregående for å jakte drømmen. Nemlig å jobbe i musikkbransjen. Han arrangerte på eget initiativ en musikkfestival i hjembyen Notodden – noe som skapte stor blest. Det ble Sannis´ første steg mot drømmejobben. Vi i MAS intervjuet denne svært så travle fyren over nett, mens han hadde hendene fulle med andre oppgaver. Her har du resultatet.

Hei...

Les mer her

Intervju med Kristoffer Eidsnes

Eidsnes

Kristoffer Eidsnes er bookingansvarlig og artistkontakt på Studenthuset Rokken og X2 Festivalen. I forhold til mange andre studenthus, har Rokken flere konserter i semesteret, og det av god kvalitet. Vi hadde et par spørsmål til Eidsnes, får å få et innblikk i hva som foregår bak kulissene under en konsert.

Les mer her

Aesop Rock

the_knife_aesop_rock

Bli med Journalist og Hip-Hop fanatiker Sondre Haram ned i dypet. Dypet er Ian Matthias Bavitz A.K.A Aesop Rock. Det blir intimt og koselig

Les mer her

Roskilde Roskilde!

roskilde09

Det krever mot og styrke og reise på roskilde. Vår Femme Fatale “Madde” Nyberg forlot kjerring og unger for å rocke løs på Roskilde!

”Hadde du e...

Les mer her

Memory Lane med Madeleine Ruud Nyberg

SLIDER NOSTALGI

Vi har alle musikk minner. Og vår Femme Fatale “Madde” Nyberg har valgt å dele noen av sine beste musikkminner fra fortiden.

I stedet fo...

Les mer her

Leif Podhajsky

cover750

Leif Podhajsky kjent for sine mange og krative cd cover, for mer informasjon og flere bilder trykk nedenfor.

Les mer her