Topp 10 daude rappere

MI0001430150

Her er Sondre Haram sin liste av top ti rappere som er døde. Han har basert rankingen på or fresh de var mens de var i live, deres tilskudd til Hip-Hop. Og visst de var i live, ville musikken deres være noe bra?

 

10. Cowboy ( Grandmaster Flash & the Furious 5)
Death: På Lørdag, 8.September, 1989, Cowboy døde av komblikasjoner fra HIV AIDS.

Når folk tenker på Grandmaster Flash og Furious 5, så er det første som slår en Melle Mel, men Cowboy var ryggraden til gruppen sammen med Scorpio. Det var ikke så mye hype når han døde, mest fordi han allerede hadde gitt det han hadde å gi til musikken.

 

9.MC Trouble
Death: MC Trouble døde av et epilektisk anfall i 1991, på 19år bursdagen hennes.

Mc Trouble var den første kvinnelig MC til å signere med Motown Records. I 1990 kom hun seg inn på BET and YO! MTV Raps med “(I Wanna) Wanna Make You Mine”. Sangen var rå, og uheldigvis døde ho før ho fikk gjort et navn for seg selv.

 

8. Buffy ( Fat Boys )
Død: 10.Desember, 1995, Darren “Buffy, the Human Beatbox”

Robinson døde av et hjerte infarkt i Rosedale, New York. Han ble 28 år gammel og var 204 kg.

Jeg har alltid vært en stor fan av Fat Boys. De var morsomme, selvsikre og lagde fresh musikk. Bandet splittet baner en stund, som var greit. Prince Markie Dee gjorde sin greie. Så ble det prat om en reunion, som e tror hadde vært rått med beats fra midten av 90-tallet fra Pete Rock, Large Professor, eller Evil Dee.

 

7. Eazy E
Død: 1995, Eazy-E  dro til sjukehuset med det han trodde var bronkitt. Han blei diagnosert med AIDS, og annonserte sjukdommen sin til offentligheten. Han døde ikke lenge etter, 26.Mars, 1995.

Eazy E skrev ikke sine egne tekster før i de årene før han død. Han var rå. Men når Cube og Ren skrev de, var han en av de beste MCene som har vært noensinne. Han hadde den perfekte stemmen, looken, og holdningen. Om det ikke var for han, er det mange ting som ikke hadde skjedd eller utviklet seg innenfor hip-hop.

 

6. Grym Reaper aka Too Poetic ( Gravediggaz )
Død: April 1999: “Grym Reaper” ble diagnosert med en dødlig tykktarm kreft, å fikk beskjeden om at han hadde tre måneder igjen å leve. Søndag, 15 Juli, 2001, døde Anthony “Grym Reaper” Berkeley, nesten to år etter han skulle angivelig dø, etter legens ordre.

Folk flest har glømt Grym, men det han gjorde på de to Gravediggaz albums, må bli applaudert, han legge hjerte å sjela i musikken og han var en fantastisk MC.

 

5. Ol Dirty Bastard
Død: 13.November, 2004 kollapset ODB i Wu-Tang sitt recording studio. Han ble annonsert mindre enn en time senere, bare to dager fra 36år dagen hans. Han hadde tatt en dødelig kombinasjon av kokain og reseptbelagt smertestillende Tramadol.

 

4. Tupac

Død: Tupac ble skutt i en drive-by på 7.September, 1996, etter en boksekamp mellom Mike Tyson og Bruce Seldon i Las Vegas. Shakur ble truffet flere ganger ( og en gang i lungen ) mens han prøvde å hoppe bak i baksetet. Han døde på sjukehuset 13.September, 1996.

3. Notorious B.I.G.

Død: 9.Mars 1997, Biggie ble skutt og drept i Los Angeles, etter en fest av VIBE Magazine nært Peterson Automotive Museum.

2. Big Pun
Død: Etter å ha slitt med vekt problemer, døde Pun 7. Februar, 2000, etter et fatalt hjerte infarkt.

Jeg er en stor Big Pun fan, og det gjorde vondt når han gikk bort. Det var kult å se en Latino representant med skills og å gjøre store hits. Jeg setter han opp med Biggie, Jigga, Rakim, Nas, du vet, legendene i gamet.

 

1. Big L
Død: 15. Februar, 1999, ble Big L skutt flere ganger i hodet og brystet, han døde på 139th Street, bare noen gater fra sitt hjem i Harlem.

Jeg syns at Big L er en av de største MCene som desverre ikke lever lengre. Når du hører på hans første album og hans “etter død” album, så hører du noen av de råeste metaforer og sammenligninger noen gang.

legg igjen en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>