Da var det heite meg helg!

pink_floyd_dark_side_of_the_moon13

Det er Fredag og du skal ut og male byen. Hvordan skal du få i gang vorset? MAS hjelper deg, men damene og mannfolka må du sjekke opp selv!

Det handler om å se ann hvordan mennesker du har på vorset ditt, og hvor stort det eventuelle alkoholinntaket vil bli i løpet av vorset. Kanskje passer Icona Pop sin Yolo låt bra for å få stemningen til topps? Kanskje må du få i gang Beast and the Harlot for å få headbangerne i hjørnet til å ta av. Når alt går bra må du kanskje droppe bassen med Make it Bun dem, eller må du Shake that ass for me for at Bredbrem capsene skal ut på gølvet. er allsang med Jokke tingen for vorset ditt?

I denne listen finner du litt av hvert!

http://open.spotify.com/user/muuse90/playlist/4xpSu0qLIjRkNfQpRHdWMg

Er du på Vors hos madde får du allsang og gladmusikk, denne listen vil få de mest hardbarka drankerne til å synge høyt til Katzenjammer og Jokke. Perfekt for gladvors med en mix av jenter og gutter i mange aldre!

 

http://open.spotify.com/user/soddi2k/playlist/1mq6jLjf85YXRO3vtVcXx3

Er du på Vors hos Haram får du musikk for bredbrem gutta og jentene som liker god Hip-Hop! Denne listen vil få alle ut på gølvet og digge til fete beats! Passer for vors før en konsert med A-Laget!

http://open.spotify.com/user/minismula/playlist/6PBvVTPKMw2AufpAn2wWUg

Er du på Vors hos Styrk får du fest for mannfolk, i den forstand at mannfolk er bredt definert. Her får du alt fra heavy metall til gamle drikkeviser og irsk folkemusikk. Lista er lang og innholdsrik og passer til et hvert vors som er lei dunka dunka techno på høyeste nivå og vil heller høre god bakgrunnsmusikk og synge med!

 

BONUS!

St. paddys

Skal du ut og drekka øl og sjekke fagre kvinner? Da må det rett stemning til. St. Paddys gir deg gladrock og folkemusikk fra øl-landet Irland. Passer perfekt hvis du skal ut på rockekonsert og er ypperlig som stemningsskaper på et dødt vors!

 

legg igjen en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>